ПРОГРАМИ ЗА СПИЕЊЕ
НА БЕБИЊА И ДЕЦА ДО 6 ГОДИНИ

СТАВЕТЕ ИМ КРАЈ НА
НЕПРОСПАНИТЕ НОЌИ!

ЈАС СУМ САЊА ЃОРЃЕВА

СЕРТИФИЦИРАН ТРЕНЕР ЗА СПИЕЊЕ

Јас како Сертифициран и обучен тренер за спиење(Certified Gentle Sleep Coach ℠) сум дел од светски распространета организација составена од тим стручњаци во областа на спиењето, предводени од светски познатата Kim West уште попозната како The Sleep Lady. Нашиот тим користи методи и техники, за подобрување на сонот на бебињата и децата од 4 месеци до 6 години, кои се индивидуални за секое семејство прилагодени на возраста и карактерот на детето како и на динамиката на семејството.

закажиПРОГРАМА

научи го твоето дете да заспива само и да ја преспива целата ноќ, за помалку од две недели!

видовиПРОГРАМИ

индивидуални според возраста и карактерот на детето

01

Програма за идни родители и новороденчиња до 4 месеци

02

Основна програма за спиење

4 месеци - 6 години

03

Ексклузивна програма за спиење

4 месеци - 6 години

задоволниКЛИЕНТИ

ВИДЕО АРХИВА

Play Video

Dr.Goodnight едукативен центар за здрав сон!

Play Video

Скокови во развој и нивното влијание врз спиењето

Play Video

Dr.Goodnight -центар за здрав сон на бебиња и деца до 6 годишна возраст.

Play Video

Dr.Goodnight Успешна приказна подржана од "Фонд за иновации и технолошки развој"