ПРОГРАМИ ЗА СПИЕЊЕ
НА БЕБИЊА И ДЕЦА ДО 6 ГОДИНИ

СТАВЕТЕ ИМ КРАЈ НА
НЕПРОСПАНИТЕ НОЌИ!

СЕРТИФИЦИРАН ТРЕНЕР ЗА СПИЕЊЕ
Јас како Сертифициран и обучен тренер за спиење(Certified Gentle Sleep Coach ℠) сум дел од светски распространета организација составена од тим стручњаци во областа на спиењето, предводени од светски познатата Kim West уште попозната како The Sleep Lady. Нашиот тим користи методи и техники, за подобрување на сонот на бебињата и децата од 4 месеци до 6 години, кои се индивидуални за секое семејство прилагодени на возраста и карактерот на детето како и на динамиката на семејството.

закажиКОНСУЛТАЦИЈА

индивидуална консултација според возраста и карактерот на детето

ПРОГРАМИ

индивидуални според возраста и карактерот на детето

01

Програма за
ИДНИ РОДИТЕЛИ

02

Програма за спиење

4 - 6 месеци

03

Програма за спиење

6 месеци - 6 години

КЛИЕНТИ

Play Video

Погледнете

Play Video

Погледнете

Play Video

Погледнете

Play Video

Погледнете