Совети, методи и техники за спиење на бебиња до 4 години (предавање)

Идни родители и родители на новороденчиња, со задоволство ве покануваме да бидете дел од нашето предавање на здрав сон за новороденчиња. Дел од темите за кои што ќе зборуваме се: Едукација за нежно и самостојно успивање Преглед на моменталните пракси за сигурно спиење Техники и методи за полесно успивање Attachment theory Митови за спиењето Спроведување […]