Транзиција од фамилијарен кревет, во свој кревет

И покрај придобивкте од заедничкото спиење, многу родители сакаат нивните деца да спијат во свој кревет но не знаат како да ги преместат. Во овој блог ќе споделам со вас неколку совети, се надевам ќе ви бидат од корист. 1.Разговор– започнете со разговор со вашето дете (ако е доволно големо) во кој ќе му објасните […]