Ексклузивна - програма за спиење

(0д 4 месеци до 6 години)

Родители

Индивидуална програма за спиење плус секојдневна поддршка од Сања Ѓорѓева, сертифициран тренер за спиење. Во ексклузивната програма покрај програмата за спиење, ќе имате и секојдневна моја поддршка за време на целиот тренинг процес. Ќе го следам тренингот од почеток до крај и ќе ве водам низ целиот процес. Покрај мојата поддршка и помош, ќе ја добиете и помошта и поддршката од сите останати тренери од Америчката школа предводена od Ким Вест позната како The Sleep Lady.

Во ексклузивната програма е вклучено:

– 1.5 – 2 часа интезивен разговор за спиењето на вашето дете (во канцеларија или онлајн)

– Детална анализа на спиењето на вашето дете, врз основа на претходно одговорен прашалник од ваша страна

– програма за спиење која ќе биде индивидуалана само за вашето бебе/дете

– Воведување на ред, рутини и навики за подобро спиење

– Разработена метода со која ќе го научите вашето бебе да заспива само и да ги преспива ноќите

– Целосен мој ангажман за време на целиот тренинг процес, ќе го следам напредокот на програмата и реакциите на вашето дете, ќе ви бидам поддршка и ќе ве обучувам низ целиот процес, од почетокот до крајот.

Цена: 12.000 ден.

задоволниКЛИЕНТИ