Индивидуална консултација

(0д 0 месеци до 6 години)

Родители

Вашето дете често се буди, а не знаете како да му помогнете, не ја знаете причината поради која се буди и не може да го оддржи сонот? Индивидуалната консултација е решението за вас. Закажете индивидуална консултација на која ќе разговараме за проблемот со кој се соочувате.Ќе ги согледаме причините поради кои се буди вашето дете, и ќе ви понудиме решение.

Во индивидуалната консултација е вклчено:

– 45мин. разговор (во канцеларија или онлајн) со сертифициран тренер за спиење Сања Ѓорѓева

– утврдување на причините поради кои вашето бебе/дете има проблем со спиењето

– насоки, како да му помогнете

– совети за воспоставување на дневниот ред и рутина кај вашето бебе/дете

Цената – 3.000 денари.

задоволниКЛИЕНТИ