Како да купам?

1. За да направите нарачка, најпрво треба да кликнете на линкот во горниот десен агол за најава/регистрација.

2. Потоа може да се најавите на Вашата сметка или доколку немате веќе постоечка сметка тоа може да го направите со кликање на копчето Продолжи и да ги следите инструкциите. Откако успешно ќе ја креирате Вашата сметка, автоматски сте најавени на страната.