Душек за бебе – Baby Bamboo

Baby Bamboo – Најдобриот душек кој се грижи за здравјето и удобноста на бебињата и децата додека растат, идеална поддршка за добар сон на вашите бебиња.
Овој душек се состои од подлога направена од Elioform пена која овозможува вистински степен на цврстина, обезбедувајќи тврда, но нежна поддршка на грбот, која се препорачува за периодот на интензивен раст и правилна ортопедски позиција на детето за време на спиењето.
Детето е потполно заштитено од алергии и респираторни проблеми, бидејќи душекот е со воздушеста структура и не дозволува задржување на прашина и бактерии . Покривката на Baby Bamboo е направена од 100% природни материјали : 62% памук и 38% бамбус, при што е добиена ткаенина која е мека и нежна за кожата, секогаш свежа и хигиенска .

8,600.00 ден12,150.00 ден

Состав: Полнење со Elioform слој кој дава правилна поддршка на ‘рбетниот столб и го задржува телото во правилна позиција, нежно но цврсто.

Навлака изработена од бамбусова ткаенина, која се вади и пере
Анти-алергиски слој со меко полнење.

Висина: 10см

Гаранција: 6 години

Verified by MonsterInsights