Индивидуална консултација (од 0 месеци до 6 години)

Закажете индивидуална консултација, на која ќе добиете совети за воспоставување на дневниот ред и рутина кај вашето дете. Ќе ги утврдиме причините поради кои вашето бебе/дете има проблем со спиењето, и ќе ве насочиме како да му помогнете.

3,000.00 ден

Verified by MonsterInsights