Перница за бебе – Magniflex

Бебешката перница од италијанскиот бренд Magniflex е идеална поддршка за вашите најмили додека спијат. Патентираната мемори пената е дизајнирана да даде соодветна поддршка на вратот, главата и рамењата. Специјалниот дизајн со дупчиња низ целата површина на перницата, дозволува воздухот да циркулира низ перницата, со секое движење на главата.

Целата перница е обвиена со заштитна навлака, која дополнително го зголемува нивото на хигиена на самата перница.

3,000.00 ден

Состав: патентирана мемори пена

Димензија: 50х26х5 см

Verified by MonsterInsights