Програма за идни родители и новороденчиња до 4 месеци

Ќе ве научиме како да создадете безбедна и пријатна атмосфера за спиење и ќе ви покажеме методи и техники за да го научите вашето бебе од сам почеток да заспива само и да ги спречите непроспаните ноќи, а истовремено да ја зацврстите врската и довербата помеѓу вас и вашето бебе.
Добивате плус две консултации од по 30 минути, кои ќе ги искористите во првата година од раѓањето на вашето бебе.

4,000.00 ден

Спречете ги непреспаните ноќи уште на самиот почеток. Со помош на оваа програма, ќе дознаете како се равива спиењето на вашето бебе и кој е идеалниот момент за вашето бебе да научи да заспива само и да ги преспива ноќите.

Verified by MonsterInsights